Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις! Reuters: “Ελληνες σκεφτείτε τις συνέπειες της ψήφου σας”!

20120616-230759.jpg

Ολόκληρη η Ευρώπη καλεί τους Έλληνες να απορρίψουν τη ριζοσπαστική αριστερά, η οποία «απειλεί», όπως αναφέρει το Reuters, να καταγγείλει τη συμφωνία διάσωσης σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, ένα σενάριο που θα προκαλέσει απανωτά σοκ στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Το κείμενο παρουσιάζει τους δυο πολιτικούς ηγέτες, αναφέροντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «υπόσχεται να τιμωρήσει την Ευρώπη, αρνούμενος τα 130 δις που προσφέρονται για τη διάσωση της χώρας, ενώ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει την Ελλάδα έξω από το ενιαίο νόμισμα και θα οδηγηθεί σε μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή».
Το πρακτορείο δεν παραλείπει να αναφέρει και την προειδοποίηση της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άγκελας Μέρκελ, η οποία δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.
Newsbomb.gr

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες σας το έχουν αποδείξει πριν 70 χρόνια ! δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται !


Τσίπρας: Αποσύρετε τις μαριονέτες σας κυρία Μέρκελ
«Έλεος πια κυρία Μέρκελ! Αφού δεν τα καταφέρνουν οι ίδιοι. Αποσύρετε τις μαριονέτες σας από εδώ. Και κατεβείτε εσείς στις εκλογές στην Ελλάδα», αναφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία στην προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος στο δημοσίευμα των γερμανικών «Financial Times» το χαρακτήρισε «κατάπτυστο λίβελο» και κατήγγειλε ξεκάθαρη παρέμβαση των «αφεντικών» στην εκλογική μάχη της Ελλάδας. Παρομοίασε μάλιστα το δημοσίευμα με τις προκηρύξεις που πετούσαν τα γερμανικά αεροπλάνα στην Κατοχή και καλούσαν τους Έλληνες να παραδοθούν και είπε ότι όπως και τότε, έτσι και σήμερα οι Έλληνες δεν θα παραδοθούν.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πρωτοφανής παρέμβαση των F.T. με προτροπή στους Ελληνες να ψηφίσουν Ν.Δ.

Ξεπέρασαν κάθε όριο παρέμβαsης οι Ευρωπαίοι. Με σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο τους οι Financial Times Deutschland (FTD της Γερμανίας καλούν του Ελληνες να αντισταθούν στο δημαγωγό Τσίπρα και να ψηφίσουν Ν.Δ. Θέλουμε απλά να θυμίσουμε στους εταίρους μας ότι είναι στο DNA του Ελληνα να μην υποκύπτει στους εκβιασμούς και ποτέ δεν συνεμορφώθη προς τα υποδείξεις. Και ότι στην Ελλάδα τέτοιου είδους εκβιασμοί έχουν σχεδόν πάντα το.....