Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Τσαβαρής Δήμαρχος Σαλαμίνας: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

  Σήμερα, η dhmotikhkaramouza, αποκαλύπτει το εξώδικο που απέστειλε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής προς το ΣΔΟΕ, παρέχοντας την εξουσιοδότηση σε αυτό: «για τον πλήρη οικονομικό έλεγχο, και ως την πλήρη και ολοσχερή διερεύνηση πάσης τυχόν εις βάρος του καταγγελίας ακόμα και ανωνύμου».

   Το εξώδικο του Δημάρχου Σαλαμίνας προς το ΣΔΟΕ απεστάλλει, μετά από δημοσιεύματα όπου ενέπλεκαν το όνομά του σε λίστα, που ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ.
   Εκτός από το .......εξώδικο, δημοσιεύουμε και την έκθεση επίδοσης.











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://epirus-tv-news.blogspot.de/2012/10/focus-web-tvfocus_8.html

FOCUS WEB TV:Focus με τη Φαίη στη Σαλαμίνα






Μια αποκάλυψη – βόμβα για μεγάλες οικονομικές ατασθαλίες από Δημοτική επιχείρηση της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, έκανε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή focus με τη Φαίη Μαυραγάνη. Ο Γιάννης Τσαβαρής αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση ενώ εισέπραττε Φ.Π.Α και φόρο μισθωτών υπηρεσιών από τους εργαζόμενους, δεν πλήρωνε τίποτα στο κράτος. Ήδη όπως είπε για το σοβαρό αυτό θέμα έχει ζητήσει τη συνδρομή οικονομικών επιθεωρητών. Μίλησε επίσης για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος ,καθώς κατατάσσεται 18ος μεταξύ των 20 πιο υπερχρεωμένων Δήμων της χώρας, για τις ελλείψεις υποδομών στον τομέα της υγείας, για την ανεργία που μαστίζει τους κατοίκους του νησιού, για το αποχετευτικό, για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία για το οποίο είπε «είμαι έτοιμος να βγω στα κάγκελα».


Δείτε την εκπομπή Focus με την Φαίη πατώντας ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από επιστολή με τίτλο «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται; »
Μήπως επειδή η σύζυγός μου έχει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και όχι «πρακτορείο» τοκογλυφίας ;

Σχόλιο: είναι τόσο μεγάλη η εκτίμησή του προς τη γυναίκα του, που την απατούσε με την ιδιαιτέρα, και την ανάγκασε να μπει στο γραφείο του στο δημαρχείο και να έχουμε μαλλιοτραβήγματα, τυροπητοπόλεμο, λιποθυμίες κλπ, κλπ
Σαν δεν ντρέπεσαι κακόμοιρε που θες να κάνεις και μαθήματα ηθικής .