Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το προεκλογικό εναρκτήριο λάκτισμα κάνει η κα Ειρήνη Μπινιάρη

πηγη .... dhmotikhkaramouza.blogspot.com
 
Όπως μας δήλωσε αποκλειστικά στην «Νέα Δημοτική Καραμούζα» η απόφαση ελήφθη! Θα είναι υποψήφια  με την κα Ρούλα Νάννου και τον συνδυασμό «Κοντά στον Δημότη»
Εμείς να της ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο αγώνα που πιστεύουμε πως θα την έχει γιατί και άξια είναι και αγωνίστρια και τέτοιοι δημοτικοί σύμβουλοι μας είναι απαραίτητοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
             Ειρήνη, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Κε Τσαβαρή σε γνώρισε και σε απέρριψε. Μόνο που η κα Μπινιάρη δεν έπεσε στην παγίδα γιατί έίναι έξυπνη και έμπειρη και κατάλαβε αμέσως τι καπνό φουμάρεις.
Ο Αστράκος, ο Κόγιας, η Αγγουράκη, ο Μπούτσης, ο Μητρόπουλος, κι όλοι οι άλλοι αργήσανε να σε πάρουνε χαμπάρι. Όταν όμως σε πείρανε, έστω και μετά από 2,5 χρόνια, σε φτύσανε κατάμουτρα. Είσαι τελειωμένος κε Τσαβαρή και το σπουδαιότερο είναι ότι δεν θα ξανακαθήσεις ποτέ ούτε στο έδρανο του δημοτικού συμβούλου, γιατί ο Κορυδαλλός δεν δίνει ...άδειες.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΚΡΙΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΠΗΓΕ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΙΣΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η Κα ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΝΑΝΝΟΥ.
ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τι καταξιωμένο και πράσινα άλογα, κολοτούμπα του κερατά είναι να χέσω τα πτυχία τους

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που η κ. Νάννου έβαλε στον συνδυασμό της την Μπινιάρη η οποία δεν της συμπαραστάθηκε ούτε σαν γυναίκα προς γυναίκα όταν την εξευτέλησε πανελλαδικά ο Λαλάκης με το θέμα του Καψοκόλη και κόντεψε να διαλύση την οικογένειά της.Αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονο της κ.Νάννου.Ότι καμμία γυναίκα του συνδυασμού που συμμετείχε δεν τη στήριξε.
Αντίθετα η Μπινιάρη και όλες οι άλλες στήριξαν τον Λαλάκη γιατί ι τους τα ακούμπαγε γερά με τις θέσεις των αντιδημάρχων. Κρίμα κ. Νάννου!Εμαθες να ξεχνάς γρήγορα τα πάντα για τον δημαρχιακό θώκο και τα οφέλη του.Μυαλό δεν έβαλες.
Λυπάμαι πολύ γιατί πίστεψα ότι είσαι ανιδιοτελής και θελεις το καλό του τόπου.Σου εύχομαι να πας καλά με τους κολοτούμπες που μαζεύεις στον συνδυασμό σου και να μην την ξαναπατήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα ...φιτίλια...αλλού, Γιαννάκι.
Σε έτσουξε πολύ που πήγε η Μπινιάρη με τη Νάννου; Θα της πω να σου δώσει ένα καταπραϋντικό να κουλάρεις τώρα, και ένα loxatanil να το ΄χεις γιατί θα σου χρειαστεί όταν ακούσεις σύντομα και τις άλλες προσχωρήσεις στην κα Νάννου.