Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μετά την δίκη Τσαβαρή κατά Μαστροκόλια....... «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος».... !!!

 
Τελικά ο χαρακτηρισμός του γραφείου του δημάρχου ως «Το σπίτι της Μαντάμ» είναι  Απαξιωτικός αλλά και Προσβλητικός συνάμα, αυτό αποφάσισε σε πρώτο βαθμό σήμερα το Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά. 
 
Ο  Λ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ κρίθηκε ένοχος συκοφαντικής δυσφήμισης και  καταδικάστηκε σε 8μηνο φυλάκιση, ποινή εφέσιμη  και με ανασταλτικό χαρακτήρα....

Τόσο ο κ. Μαστροκόλιας όσο και η εφημερίδα « ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ» κρίθηκαν αθώοι όλων των άλλων κατηγοριών. Ο καταδικαστείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Το "κλου" της όλης ακροαματικής διαδικασίας δεν ήταν φυσικά η επιβληθείσα ποινή, αλλά η κραυγή μιας πυρρίχιας νίκης.  
Κατά την διάρκεια της αποχώρηση του κ. δημάρχου της αιθούσης,  νικητής πλέον και τροπαιούχος, στρεφόμενος προς το ακροατήριο με φωνή μεγάλη είπε: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ».
 «Περαστικά… σας» …..... σας;;;  ποίους δηλαδή; προς εμάς; εμείς δικαζόμαστε;

Πίστεψε στ' αλήθεια, ότι μπορεί να τρομοκρατήσει και τελικά να φιμώσει τον δημοκρατικό λόγο, να τρομάξει κάθε καλοπροαίρετο ή έστω και κακοπροαίρετο επώνυμο ή ανώνυμο Blogger-διαχειριστή ή σχολιαστή !

Παρασύρθηκε πιστεύω και επέλεξε λάθος δρόμο, επέλεξε τον « ολισθηρό δρόμο της αντιπαλότητας».

Εν πάση περιπτώσει, εγώ «γηρασκόμενος αεί πολλά διδασκόμενος», εμπέδωσα ότι και με την βούλα πολιτικού δικαστηρίου, το γραφείο του δημάρχου η και ο Δήμος γενικότερα «ΔΕΝ... είναι Το σπίτι της Μαντάμ ».

Διαβάστε περισσότερα: http://psiliammos.blogspot.gr/#ixzz2r4UdKD9v

Δεν υπάρχουν σχόλια: