Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τον φίλο μου Νίκο Βλαχάκο!





Φίλε Νίκο,

Σου ζητώ δημόσια συγνώμη που δεν παρευρέθηκα σήμερα το πρωΐ στην εκδήλωση του Δήμου μας προς τιμή των τριών ηρώων μας αξιωματικών ΠΝ, Χριστόδουλου Καραθανάση Αντιναύαρχου ΠΝ, Παναγιώτη Βλαχάκο Αντιναύαρχου ΠΝ, και Έκτορα Γιαλοψό Πλοιάρχου ΠΝ.....

Το ανύπαρκτο γραφείου ενημέρωσης του Δήμου μας δυστυχώς, δεν....
έβγαλε δημόσια ανακοίνωση για την εκδήλωση με αποτέλεσμα να ενημερωθούμε εκ των υστέρων από φίλους που παρευρέθηκαν εκεί συμπτωματικά οι περισσότεροι.
Ελπίζω στο μέλλον να υπάρξει ενημέρωση από το γραφείο της Δημάρχου για να είμαστε όλοι εκεί σε τέτοιες εκδηλώσεις, ο λαός της Σαλαμίνας τιμά τους ήρωες και δεν έχει ευθύνη για την ανικανότητα του όποιου γραφείου ενημέρωσης

Με εκτίμηση

Φωτεινός Μπλατσούκας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο βαθμός της αρρωστημένης εμπάθειας που τρέφετε για την Δήμαρχο επειδή, μην γελιόμαστε σας έκοψε τη μάσα, σας έχει τυφλώσει. Τίποτα άλλο δεν βλέπετε, τίποτα άλλο δεν σας ενδιαφέρει παρά μόνο πώς να ρίξετε λάσπη.
Ο κ. Λάμπρος Μαστροκόλιας ή πάσχει από Αλσχαϊμερ ή .....αγαπάει πολύ τη Δήμαρχο και θέλει να την προστατέψει.
Κατηγορεί τη Δήμαρχο για " πληροφορική συσκότιση" , την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει αναρτήσει από τις 9 Μαρτίου στο δικό του blog την Πρόσκληση για την εκδήλωση αυτή. Διαβάστε:
http://salamis-news.blogspot.com/2015/03/22-2015.html#more
Είμαι σίγουρος ότι συσκότιση του εγκεφάλου του και ο αρρωστημένος εγωϊσμός του δεν θα του επιτρέψει ούτε μία συγγνώμη να ζητήσει για την απαράδεκτη τούτη ανάρτηση. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποσύρει την ανάρτηση σαν να μην τρέχει ... κάστανο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟ.
Αποδεικνύεις ότι έχουν δίκιο εκείνοι που σου γράφουν ότι ξεπληρώνεις το γραμμάτιο του Τσαβαρή που απέσυρε την αγωγή του εναντίον σου.