Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Κύριε Τραυλέ συγχαρητήρια! Επιτέλους ολοκληρώσατε το «έργο» σας, ύστερα από 25 χρόνια!!! Μετά την επάνοδο σας στο προσκήνιο, τις πολιτικές σας συμμαχίες, τις παρεμβάσεις και οδηγίες σας προς  τους «συμμάχους», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!
Ας έρθουμε όμως στα γεγονότα.
Ο πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπ. Σοφράς, ως πειθήνιο όργανο του Μ. Τραυλού και η κ. Νάννου, μαζί με άλλους εννέα Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης έβαλαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη ρύθμιση των χρεών της δημοτικής επιχείρησης.
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για πέντε ολόκληρες ώρες είχαν αυτό το θέμα, παρουσία πολλών, αγανακτισμένων από αυτά που άκουγαν, δημοτών. Ανάμεσα σε ύβρεις και  διαφωνίες χωρίς καμία ουσία,  το «ζουμί» της υπόθεσης ήταν: εικονικά τιμολόγια, μαύρα λεφτά, κακοδιαχείρηση   και χρέη…. χρέη …. χρέη…
Παράλληλα, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, είχαμε την καθολική επικράτηση του Τσαβαρή. Με απλά  λόγια  του λαού μας δηλαδή… τους κατέβασε και τα παντελόνια!
Και αναρωτιόμαστε :
-Όλα αυτά ποιος θα τα πληρώσει; Εμείς τα κορόιδα; Εμείς που πληρώνουμε τόσους φόρους και χαράτσια, θα πληρώσουμε και τα χρέη του κάθε Σοφρά και του κάθε Αγαπίου; Δεν μας φτάνει η κατάντια της Ελλάδας,  έχουμε και τη κατάντια της Σαλαμίνας;
-Ποιος θα κάνει κριτική και αντιπολίτευση στον Τσαβαρή;
  Θα παίζει μπάλα μόνος του; Δυστυχώς χτες αποδείχτηκε περίτρανα ότι Σοφράς,    
  Νάννου,  και Μακρής από πολύ λίγοι έγιναν ανύπαρκτοι. Μήπως ήρθε η ώρα να   
  κάνουν την αυτοκριτική τους και να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της
  Κούλουρης;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ;




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λες, για να τον υμνείς και να υποτιμάς τους άλλους, πόσα σου δίνει; ή μήπως σε γ@@@ει μόνο;