Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!! Νο/1


"Παλεύοντας με την οικονομική καχεξία του δήμου (μή έχοντας την πολυτέλεια πρόσληψης ειδικών συνεργατών όπως λογιστών, ορκωτών λογιστών κλπ. αλλά ούτε καν οικονομικό διευθυντή λόγω μετάταξης των δύο που υπήρχαν από τον προηγούμενο δήμαρχο Αμπελακίων κ.Γκίνη), τα χρήματα που θα διέθετε ο δήμος για τους ισολογισμούς χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή των υπαλλήλων."

(Δημοσιεύτηκε  ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 23/12/2011
Αυτά τα ωραία, μεταξύ πολλών άλλων, μας είπε ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων  Μάριος Τραυλός.
Κύριε Τραυλέ, επειδή προφανώς έχετε επιλεκτική μνήμη, σας θυμίζουμε  ότι, κατά την θητεία σας,  ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  τρεις τον αριθμό, "ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" και "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ". Η μια δε περίπτωση ήταν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ, καθ' όσον αφορούσε ΚΟΡΗ πολιτικού και προσωπικού φίλου σας, υποψήφιου Βουλευτή της Β' Πειραιά του ΠΑ.Σ.Ο.Κ και νυν Αντιπεριφερειάρχη, που ΠΟΤΕ δεν πάτησε το πόδι της στον πρώην Δήμο!!! Επομένως κύριε Τραυλέ και την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ είχατε και τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ σας κάνατε!!!
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί η 24χρονη πορεία σας στα κοινά δεν σας επιτρέπει ούτε να ψεύδεστε αλλά ούτε και να έχετε επιλεκτική μνήμη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απ΄όσα λέει ο Τραυλός στη συνέντευξη, αυτό μόνο συγκράτησες? Για την ταμπακιέρα έχεις να πείς κάτι? Η κατάπιες και σύ τη γλώσσα σου όπως ο ... αρχηγός?