Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!! Νο:3

“για τον Μάριο, τον δικό τους άνθρωπο, [...] , με δωρεές προσωπικές στον Δήμο που προσπαθούσε πάντα να κρατά κρυφές, [...] που ποτέ δεν κυκλοφόρησε με κρατικό αυτοκίνητο για να μην επιβαρύνει τον δήμο;”
(Δημοσιεύτηκε  ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 23/12/2011
Αυτά τα ωραία, μεταξύ πολλών άλλων, μας είπε ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων  Μάριος Τραυλός.
Κύριε Τραυλέ, επειδή προφανώς έχετε επιλεκτική μνήμη, σας θυμίζουμε  ότι, κατά την θητεία σας,  ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕ ΟΚΤΑΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟ. Επομένως και τον πρώην Δήμο ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ.  ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.Τώρα, γιατί δεν κυκλοφορήσατε ποτέ με κρατικό αυτοκίνητο είναι μια άλλη ιστορία και τα γιατί πολλά. Σίγουρα όμως ο μικρός πρώην Δήμος Αμπελακίων δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ένα εξ ίσου πολυτελές τζιπ, όπως το δικό σας. 'Αλλωστε, ούτε ο πρώην Δήμαρχος του μεγάλου δήμου κ. Σπύρος Σοφράς δεν αγόρασε ένα παρόμοιο με το δικό σας αυτοκίνητο. Ξέρετε... αγόρασε αυτό που κυκλοφορεί τώρα ο Δήμαρχος Σαλαμίνας. Εξάλλου, τι να το κάνετε τα Σαββατοκύριακα είναι κλειστές οι Δημόσιες υπηρεσίες.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί η 24χρονη πορεία σας στα κοινά δεν σας επιτρέπει ούτε να συκοφαντείτε ούτε να λασπολογείτε "με το γάντι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: