Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!! Νο: 2


"Το τρίτο σημείο ήταν το θέμα της απόδοσης ποινικών ευθυνών στους υπευθύνους της ΔΗΚΕΣΑ των περασμένων ετών και το ενδεχόμενο να γίνει κάτι παρόμοιο με την ΔΕΠΑΝΑΣ. Εκεί, αναφέρθηκε με διθυραμβικά σχόλια για την κα Καρνέση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια τέτοια πράξη “ντροπής” (όπως την χαρακτήρισε)  θα τον βρει συστρατευμένο με εκείνη (χαρακτηριστικά είπε: “ιδού ηΡόδος, ιδού και το πήδημα”)"
(Δημοσιεύτηκε  ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 23/12/2011)
Αυτά τα ωραία, μεταξύ πολλών άλλων, μας είπε ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων  Μάριος Τραυλός.
Κύριε Τραυλέ, επειδή , σύμφωνα πάντα με την προσφιλή σας τακτική, επιλέγετε ποιον θα στηρίξετε και ποιον όχι (αν δηλαδή θα έχετε προσωπικό όφελος -πολιτικό εννοώ-), σας θυμίζουμε  ότι, για την κυρία ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ και  τη ΔΕΠΑΝΑΣ ουδέποτε έχει ειπωθεί το παραμικρό από τον Δήμαρχο. Η κυρία Καρνέση έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία, όλοι γνωρίζουμε το ήθος της και κανείς δεν μπορεί να της προσάψει το παραμικρό. Επομένως, "άνευ λόγου και επί σκοπού" κύριε Τραυλέ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΑΣ και δηλώνετε ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ με την κυρία Καρνέση κατά του υποτιθέμενου "συκοφάντη" και "λασπολόγου" Τσαβαρή.
Βρείτε άλλο τρόπο να προσεγγίσετε την κυρία Καρνέση. 'Οσο και να προσπαθείτε να της χαιδέψετε τα αυτιά κατηγορώντας ψευδώς τον Δήμαρχο, δεν θα τα καταφέρετε. Η συμπεριφορά σας κύριε Τραυλέ στο συγγενικό της πρόσωπο και στενότερο συνεργάτη σας ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!! με τον "συκοφάντη" και "λασπολόγο" Τσαβαρή.
Αυτά προ αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί η 24χρονη πορεία σας στα  κοινά δεν σας επιτρέπει ΑΝΟΥΣΙΑ αλλά ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ για κανένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: