Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ


                                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων 



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είσαστε ρε λεβέντες που γράφατε ότι ο Τσαβαρής δεν τολμάει να βγει σε καφενείο στη Κούλουρη; Είδατε τι έγινε σήμερα στη περιοδεία του με τους συνεργάτες του; ΧΑΜΟΣ!!! Γιατί κρυφτήκατε; Βγείτε να δείτε πως τον αγκάλιασαμε όλοι οι Κουλουριώτες. ΝΑΙ !!! αγκαλιάσαμε τον ¨ξένο" γιατί είναι ο μόνος που νοιάζεται για την Σαλαμίνα.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Δυστυχώς, ούτε οι χρονιάρες μέρες εμποδίζουν κάποιους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, να βγάλουν τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ , ακόμα και στις ευχές τους προς τον κόσμο της Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις Χριστουγεννιάτικες ευχές του πρώην Δήμαρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά. Αυτό το ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ κ. Σοφρά, μόνο ευχές προς εμάς τους κατοίκους της Σαλαμίνας δεν είναι. Δυστυχώς για εσάς είναι Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ και είναι απορίας άξιο ποιος ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το σύνταξε.
Παρασυρόμενος από την ΖΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ , στην οποία σας έχει οδηγήσει η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ σας από τον Τσαβαρή και στη προσπάθεια σας να ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΤΕ, κάνετε συνεχώς ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ. Στις συμπεριφορές, στις τακτικές πολιτικής, αλλά κυρίως στους χαρακτήρες των ανθρώπων το ORIGINAL είναι πάντα ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! COPY δεν γίνεται!!! Εσείς κ. Σοφρά καταφέρατε να γίνεται ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ!!!