Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, ο Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής με τους συνεργάτες του κατάφερε να μας βγάλει, έστω και για μερικές ώρες από τη μιζέρια μας....
Με μια  πρωτόγνωρη συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο εκδήλωσης στη Σαλαμίνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το καρναβάλι με παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στα Σελήνια.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι «παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, η πρωτοφανής παρουσία και συμμετοχή ...

σας στέλνουν μήνυμα στον Σαρκοζί και τη Μέρκελ ότι οι Έλληνες στα δύσκολα μπορούν και ξέρουν να παλεύουν ενώμένοι.» Τελειώνοντας είπε ότι το καρναβάλι στα Σελήνια γίνεται θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Ανακοινώθηκαν όλοι οι χορηγοί ονομαστικά και ξεκίνησε η παρέλαση των αρμάτων σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Εκείνο όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση και προκάλεσε τη συγκίνηση όλων ήταν το άρμα του Λυκείου Αμπελακίων. Παίζοντας τα μεγάφωνα «ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗ ΚΛΑΙΣ» με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, αναπαράστησαν τη κηδεία της Ελλάδας, τη κατοχή από τους Γερμανούς και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στους μαθητές του Λυκείου Αμπελακίων όπου με το δρώμενο που παρουσίασαν περασαν ένα εύστοχο μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.Εξ άλλου αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και είμαστε σίγουροι οτι θα τα καταφέρουν.Μπράβο και πάλι!!!