Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ»- ΕΠΙΘΕΣΗ Χ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τα μέτρα, γιατί δεν οδηγούν πουθενά, τα λουκέτα θα είναι ανεξέλεγκτα, οι στόχοι δεν θα επιτευχθούν και θα ζητήσουν νέα μέτρα», δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον Γιώργο Παπανδρέου και εξαπόλυσε δριμεία επίθεση για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, δηλώνοντας ότι ο ίδιος ήταν πάντα αντίθετος.
«Αν πρόεδρε πριν δυο μήνες σας έλεγα ότι καταστρέψατε τη χώρα και ότι έπρεπε να είστε υποψήφιος σε μία αποικία, δεν θα με διαγράφατε. Το 2008, πρόεδρε, όταν ο Βενιζέλος έκανε τον όμιλο, εγώ σας είπα όχι, να μην τον διαγράψετε. Και μάλιστα πρόεδρε την επόμενη ημέρα με πήρατε στο τηλέφωνο και μου είπατε ότι αποδυναμώθηκε ο Παπανδρέου», είπε.
Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ήταν αντίθετος με τη διαγραφή του κ. Ανδρέα Λοβέρδου όταν τέθηκε τέτοιο θέμα το 2008, ο οποίος τώρα ζητά κομματική πειθαρχία. Κατέληξε λέγοντας: «Αύριο πρόεδρε θα είμαστε όλοι εδώ με συνείδηση. Και εσύ πρόεδρε θα είσαι μόνος με τον Θεό, με τον λαό και με την συνείδησή σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: