Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κορυφώνεται η υποκρισία

Με μία ατελείωτη ονοματολογία που εκθέτει το σύνολο του Κοινοβουλίου και με μία επαίσχυντη στάση των θεσμών, η υπόθεση του βουλευτή με τις καταθέσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, εξακολουθεί να είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών.
 Η Αρχή καταπολέμησης της διακίνησης μαύρου χρήματος αρνήθηκε δια του στόματος του προέδρου της Αρχής, Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Νικολούδη, να αποκαλύψει το όνομα του ή της βουλευτή – καταθέτη με το «ακλόνητο» επιχείρημα της νομιμότητας της ενέργειας αυτής, νομιμότητα η οποία ποτέ άλλωστε δεν αμφισβητήθηκε. Η ηθική διάσταση της ενέργειας του ή της βουλευτή αμφισβητήθηκε πολιτικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

Υ.Γ.
Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.